Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ Α. Τ. ΠΑΛΑΜΑ.

 

Καρδίτσα   25/ 02/ 2024.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

         Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά πραγματοποίησε την Τετάρτη 21/ 02/ 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Μακρή Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Σουλιώτη Βασίλειο και τα Μέλη κ. Καραβούλια Ιωάννη, κ. Μπίτσιο Θεόδωρο  και κ. Ρέππα Κωνσταντίνο.

Αν μια Υπηρεσία δοκιμάστηκε σκληρότερα από τις υπόλοιπες και άντεξε κατά τη διάρκεια της θεομηνίας Daniel, αυτή ήταν το Αστυνομικό Τμήμα του Παλαμά, καθώς διαχειρίστηκε πλήθος εκκλήσεων για βοήθεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρασμα της καταιγίδας, φέρνοντας εις πέρας και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μια ομολογουμένως δύσκολη αποστολή.

Το Σωματείο μας τους τελευταίους πέντε μήνες πραγματοποίησε τουλάχιστον τρεις επισκέψεις στους συναδέλφους μας και στη Διοίκηση του Τμήματος μετά την καταστροφή του Σεπτεμβρίου και  προσπάθησε από την αρχή, με τις δυνάμεις που διαθέτει, να βοηθήσει στο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό η ανωτέρω Υπηρεσία στην κανονικότητα.

Ως Διοικητικό συμβούλιο ευχόμαστε, οι μνήμες του παρελθόντος να μην επιστρέψουν ποτέ ξανά και να μη χρειαστεί στο μέλλον να  γινούμε μάρτυρες οποιασδήποτε άλλης φυσικής καταστροφής.




Δεν υπάρχουν σχόλια: