Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΑΜΑ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ.


Καρδίτσα   21/ 02/ 2024.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

       Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Παλαμά κ. Δασκαλόπουλο Σωκράτη πραγματοποίησε την Τετάρτη 21/02/2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Μακρή Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Σουλιώτη Βασίλειο και τα Μέλη κ.  Καραβούλια Ιωάννη, κ. Μπίτσιο Θεόδωρο  και κ. Ρέππα Κωνσταντίνο.

Η αντιπροσωπεία του Σωματείου μας ευχήθηκε στο κ. Δασκαλόπουλο πρωτίστως υγεία και ως νέα Δημοτική αρχή να σταθεί αντάξια στις υποχρεώσεις που ανέλαβε απέναντι στους πολίτες που την ανέδειξαν, ανακουφίζοντάς τους το συντομότερο δυνατό από τις «πληγές» που άνοιξε στη πόλη και στα χωριά του Δήμου η θεομηνία Daniel, θέτοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για την αποτροπή παρομοίων γεγονότων που ίσως το μέλλον και η παγκόσμια κλιματική αλλαγή μας επιφυλάσσει.  

Η εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα που έχει φέρει αυτή με κύριους αποδέκτες τους κατοίκους του Δήμου Παλαμά και τους υπηρετούντες συναδέλφους μας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, συνεχίζει να παραμένει κοινός στόχος και με τη νέα Δημοτική αρχή, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, στην οποία  αναπτύξαμε προτάσεις τις οποίες θεωρούμε εφικτές στο να υλοποιηθούν.  

Ευχάριστη παρουσία στη συνάντησή μας με τον κ. Δασκαλόπουλο αποτέλεσε ο πρώην συνάδελφός μας και νυν Προέδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Γκιουλέκας Βασίλειος, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο σε αυτή.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: