Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Κ. ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ.

 

Καρδίτσα  16/ 02/ 2024.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Συνάντηση με τη Βουλευτή Καρδίτσας κ. ΣΚΟΝΔΡΑ Ασημίνα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, το Σάββατο 10/ 02/ 2024 αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Μακρή Ιωάννη και τα Μέλη  κ. Ρέππα Κωνσταντίνο και κ. Καραβούλια Ιωάννη.

Αφορμή της συνάντησης και η αρχή ενός νέου κύκλου συναντήσεων αποτέλεσε η πρόσφατη επιστολή που απέστειλε στους τοπικούς Βουλευτές η Ένωση μας, με σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων του Νομού μας για τα θέματα και τα προβλήματα  που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Η κ. ΣΚΟΝΔΡΑ πάντα ενήμερη για τα ζητήματα του Αστυνομικού προσωπικού και τους αγώνες του  συνδικαλιστικού μας κινήματος, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει το διεκδικητικό μας πλάνο, όπως αυτό περιγράφεται στην πρόσφατη επιστολή μας και θα επιδιώξει να συναντηθεί με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μεταφέρει δια ζώσης τις  διεκδικήσεις μας που αφορούν μεταξύ άλλων την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας, τις μηδενικές μεταθέσεις, την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικινδύνου, καθώς και την απαραίτητη προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε ομάδες πρώτης γραμμής όπως η Διμοιρία Υποστήριξης Καρδίτσας, η ΔΙ.ΑΣ, και οι Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, μιας και οι λιγοστές εισφορές των συναδέλφων και του σωματείου μας δεν επαρκούν για να τις καλύψουν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: