Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

 

Καρδίτσα   27/ 03/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Συνάδελφοι, ανέκαθεν ο σοβαρός τραυματισμός ενός Αστυνομικού ή ακόμα χειροτέρα ο θάνατός του, σοκάρει ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά κυρίως πλήττει, αποσυντονίζει και δοκιμάζει την οικογένεια του ιδίου που δέχεται το απροσδόκητο χτύπημα της μοίρας. 

Ακόμη και στα συμβάντα που ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των συναδέλφων μας εν ώρα υπηρεσίας θα έπρεπε να ταυτίζονται με τα αυτονόητα και να μην απασχολούν τις οικογένειές μας σε περίπτωση ατυχήματος το οικονομικό κόστος αποθεραπείας, αποκατάστασης η βιοπορισμού, παραμένουν δυστυχώς για τους ιθύνοντες έννοιες δυσνόητες και για τους άτυχους παθόντες ψυχοφθόρες και δαπανηρές. 

Θεωρώντας ότι έχουμε πρωτίστως την ηθική υποχρέωση ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας να θωρακίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο  τους ίδιους και τις οικογένειές μας, στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια στην Αστυνομική μας Διεύθυνση, λάβαμε την απόφαση να επιδοτήσουμε από 01-01-2023 και στο εξής, κάθε νέα εγγραφή στο Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. τέκνου μέλους μας που εισάγεται στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με  το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

Το ποσό αντιστοιχεί στο κόστος εγγραφής στο ταμείο (20 ευρώ) και στο ελάχιστο ποσό συνδρομής (15 ευρώ) για τους δυο (2) πρώτους μήνες, με μοναδική υποχρέωση κάθε δικαιούχου να μας προσκομίσει βεβαίωσης εγγραφής στο ανωτέρω ταμείο αλληλεγγύης, που πέραν του αποταμιευτικού του σκοπού, βοηθάει οικονομικά οικογένειες συναδέλφων μας πανελλαδικά που βρέθηκαν ή θα βρεθούν σ αυτή τη δεινή και δυσάρεστη θέση.

Ως Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας ανέκαθεν στεκόμασταν και θα στεκόμαστε έμπρακτα κοντά στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους, ιδιαίτερα σε εκείνους που είχαν την ατυχία να τραυματιστούν σοβαρά ή και να χάσουν τη ζωή τους για να προσφέρουν  στην κοινωνία μας ένα ασφαλέστερο αύριο.




2 σχόλια:

Αποστόλης Λίτσιος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!
Εύχομαι ολόψυχα η ενέργεια σας να βρει και άλλους μιμητές!

Ο Οργανωτικός Γραμματέας του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.
ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος

Αποστόλης Λίτσιος είπε...

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για την αξιέπαινη πρωτοβουλία να προτρέψετε τα τέκνα που είναι Δόκιμοι στις Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού «επιδοτώντας» την εγγραφή τους στο Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.
Πιστοποιείτε με την απόφαση σας, την έγνοια σας για το μέλλον των νέων συναδέλφων που μεγάλωσαν σε οικογένειες συναδέλφων και αποδεικνύετε έμπρακτα τον προβληματισμό σας από τα επαναλαμβανόμενα δυσάρεστα περιστατικά!
Προσδοκώντας να βρεθούν μιμητές στην ενέργεια σας και πάλι θερμά συγχαρητήρια!