Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Δ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ Κ. ΑΛΕΞΑΚΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

      Εκ νέου συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΚΗ Μιλτιάδη, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 14  Μαρτίου 2023 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο, τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, παρουσία και των αξιωματικών που ηγούνται της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας.

Η αντιπροσωπεία του σωματείου μας στην προ ολίγων ημερών συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, του απεύθυνε αίτημα συνάντησης και γνωριμίας με τους επικεφαλής της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας, το οποίο και αποδέχθηκε ο κ. Ταξίαρχος, για να συζητηθούν τα κυριότερα προβλήματα που τους απασχολούν ως ομάδα και να τεθούν από μέρους τους προτάσεις βελτίωσης των συνθήκων που αντιμετωπίζουν, έτσι ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να δρουν αποτελεσματικά όπου διαταχθούν να  ενεργήσουν.

Ο κ. Ταξίαρχος ακούγοντας τα ζητήματα που τέθηκαν από τους επικεφαλής της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας, δεσμεύτηκε ότι σε αγαστή συνεργασία με τους Διοικητές των Υπηρεσιών και τους αξιωματικούς που ηγούνται της Διμοιρίας, θα επιδιώξει την επίλυση θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του, καθώς το προσωπικό που στελεχώνει αυτή την επιχειρησιακή ομάδα, αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τις Αστυνομικές δυνάμεις του Νομού μας και ομολογουμένως συγκαταλέγεται στις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες διμοιρίες  πανελλαδικά!

Ως  εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ένστολου προσωπικού του Νομού μας, προωθώντας ενίοτε τον παραγωγικό διάλογο και την ειλικρινή συνεργασία ως αποδεκτές επιλογές επίλυσης των υπηρεσιακών ζητημάτων που απασχολούν τους συνάδελφους μας, συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους έως την τελική διευθέτησή τους.  







Δεν υπάρχουν σχόλια: