Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Κ. ΣΚΑΡΛΟ ΘΑΝΟ.

Καρδίτσα  01/ 04/ 2023.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Συνάδελφοι, το απόγευμα της 28ης Μαρτίου 2023 αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και  τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σοφάδων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Καρδίτσας κ. ΣΚΑΡΛΟ Θάνο, παραθέτοντάς του ζητήματα που απασχολούν γενικότερα το Αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας και  άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η εγκληματικότητα της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα της περιοχής ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό των ειδικών ομάδων και το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας τονίζοντας τα ευρύτερα οφέλη που θα αποκόμιζε η τοπική κοινωνία, κατατέθηκαν προτάσεις επίλυσης των ανωτέρω, ζητώντας από τον ίδιο να υποστηρίξει μέσω της διπλής του ιδιότητας την επίλυση  πολλών εξ αυτών.

Ο κ. ΣΚΑΡΛΟΣ, εκφράζοντας την πρόθεση να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα  το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας από τη θέση που οι συμπολίτες μας του εμπιστεύτηκαν, δεσμεύτηκε να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην επίλυση των ζητημάτων που του καταθέσαμε, γνωστοποιώντας μας παράλληλα πρόσφατη απόφαση του συμβουλίου λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Σμοκόβου για έκπτωση 20% στη διαμονή και σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κοινοτικής επιχείρησης (πλην μασάζ)  στους συναδέλφους μας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της δύσκολης αποστολής που καθημερινά καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ιαματικά Λουτρά Σμοκόβου στη διεύθυνση: https://loutra-smokovou.gr/

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: