Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

         Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι ημέρα αγάπης, εκτίμησης, σεβασμού και αναγνώρισης στη γυναικεία ύπαρξη και στους πολλαπλούς ρόλους της ως μητέρας, συζύγου και επαγγελματία.

Είναι η ημέρα που προβάλλεται η διαχρονικά ανεκτίμητη προσφορά της σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής και μία επιπλέον υπενθύμιση του χρέους του κοινωνικού συνόλου απέναντι σε όλες τις γυναίκες, για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Όταν τα δικαιώματα, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες στη ζωή θα είναι απόλυτα ισότιμα για όλους τους ανθρώπους στη γη, χωρίς διακρίσεις φύλου, τότε και μόνο τότε, η 08η Μαρτίου κάθε έτους δεν θα έχει διεκδικητικό  χαρακτήρα ζωής.

Το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας σέβεται και τιμά διαχρονικά την παρουσία της γυναίκας, παρέχοντας τις ίδιες ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και αναρρίχηση στην ιεραρχία.  

Αυτές τις αξίες, ως διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε και με μια συμβολική κίνηση σεβασμού και κατανόησης του καθημερινού αγώνα καταξίωσης των γυναικών, ακόμη μια χρονιά προσφέραμε από ένα συμβολικό δώρο σε κάθε γυναίκα αστυνομικό ή πολιτικό προσωπικό που εργάζονται και στελεχώνουν τις Αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού μας, ευχόμενοι πραγματική ισότητα και υγεία!

Παράλληλα με τα δώρα και αφού διανεμήθηκε από ένας λαχνός σε κάθε γυναίκα, κληρώθηκαν επτά (7) επιπλέον δώρα που εξασφάλισε το προεδρείο της Ένωσης και μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Α. Τ. Μουζακίου, οι αριθμοί: 30, 59, 7, 85, 33, κερδίζουν από μια δωροεπιταγή 20 ευρώ από γνωστό φαρμακείο της πόλης μας για αγορές καλλυντικών, ο αριθμός: 15 κερδίζει ένα (1) ατμοσίδερο και ο αριθμός: 2 κερδίζει ένα γυναικείο τσαντάκι.  
















Δεν υπάρχουν σχόλια: