Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ.

 

Καρδίτσα   06/ 03/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

       Συνάδελφοι, συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και ιδιαίτερα σε εκείνες που βρίσκονται μακριά της έδρας που η δια ζώσης επικοινωνία πολλές φορές δεν καθίσταται εφικτή, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη,  τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο και το Μέλος κ. ΜΑΓΚΟΥΤΗ Κωνσταντίνο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, αντάλλαξε ευχές για υγεία και ασφαλή χρονιά με τους υπηρετούντες συναδέλφους μας και συνομίλησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Διοικητή της ανωτέρω Υπηρεσίας Α/Α΄ κ. ΠΑΛΑΝΤΖΑ Κωνσταντίνα, όπου και συζητήθηκαν προβλήματα που καλούνται καθημερινά να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν. 

Η συζήτηση με τους παραβρισκόμενους συναδέλφους, διεξήχθη σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και από πλευράς αντιπροσωπείας τονίστηκε ιδιαίτερα η αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά το σύνολο του προσωπικού και ο καθοριστικός ρόλος τους στην εμπέδωση ασφάλειας σε μια δύσκολη περιοχή με ορεινό όγκο και είναι εύλογη η αναγνώριση που τους αποδίδεται ευρέως, όχι μόνον από εμάς και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και από τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης τους.

Από την πλευρά μας ως Σωματείο συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους και θα προσπαθούμε να επιλύουμε κάθε δυσκολία η άλλα προβλήματα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ως Υπηρεσία, με παρεμβάσεις μας και προώθηση των αιτημάτων τους εκεί όπου απαιτείται.    





Δεν υπάρχουν σχόλια: