Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Συνεχίζοντας και τη φετινή χρονιά την ενίσχυση οικογενειών για όσα τέκνα συνάδελφων μας ξεκινούν τη σχολική τους διαδρομή στην Α΄ Δημοτικού με δωροεπιταγές αξίας 30 Ευρώ, το σωματείο μας εκτός από μια μικρή ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού ευελπιστεί ότι η δράση αυτή αποτελεί καθιερωμένη ευχή απ’ όλους μας για μια καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο! 

Δικαιούχοι της δράσης αυτής και φέτος θα είναι και οι συνάδελφοι του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών  Ν. Καρδίτσας καθώς το διοικητικό τους συμβούλιο θα στηρίξει την δράση  μας.  

Εξαργύρωση της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει σε Βιβλιοπωλεία με τα οποία το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, συμφώνησε επιπλέον εκπτώσεις για όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αφορούν εκτός από τους δικαιούχους, όλους τους συναδέλφους μας με την επίδειξη της Αστυνομικής τους ταυτότητας.

1) ΖΑΧΟΣ Θωμάς, Ν. Πλαστήρα 8.

-10% για αγορά σχολικών ειδών

-10% σε τσάντες/κασετίνες &

έως -40% σε επιλεγμένες τσάντες (περσινά σχέδια).

*Οι εκπτώσεις ισχύουν καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου εξαργύρωσης του κουπονιού.

2) ΣΤΑΘΗΣ Θεοφάνης, Ταλιαδούρου 2, Εμπορικό Κέντρο.

-15% για αγορά σχολικών ειδών (πλην ξενόγλωσσων - λογοτεχνικών βιβλίων).

* Η έκπτωση ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εκτός του χρόνου εξαργύρωσης του κουπονιού. 

3) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ Ηλίας, Μπλατσούκα 12.

-10% για αγορά σχολικών ειδών, πλην ξενόγλωσσων βιβλίων - βιβλία φροντιστηρίων.

* Η έκπτωση ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου εξαργύρωσης του κουπονιού.

4) ΠΑΙΔΕΙΑ, Ηρώων Πολυτεχνείου 6.

-15% για αγορά σχολικών ειδών, πλην ξενόγλωσσων βιβλίων.

* Η έκπτωση ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου εξαργύρωσης του κουπονιού. 

Για παραλαβή της επιταγής και πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στα μέλη του προεδρείου της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: