Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

 

                                                                                                         Καρδίτσα  01/ 08/ 2022


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. 

Μετά το πέρας της φετινής μαθητικής χρονιάς και της διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων για όλα τα παιδιά που έθεσαν εαυτό για την είσοδό τους στην ανώτερη εκπαίδευση, οφείλουμε να συγχαρούμε μαθητές και οικογένειες ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Θεωρώντας ότι για κάποιους μαθητές το όνειρό τους να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν ίσως να μην πραγματοποιηθεί, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επιχείρησε να βρει ενναλακτικές προτάσεις που θα προσέφεραν στα παιδιά μας μια επιπλέον επιλογή. 

Μια τέτοια επιλογή είναι η επιστολή που λάβαμε μετά από ενέργειές μας από το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° και σας παραθέτουμε, το οποίο προσφέρει σε οικογένειες συναδέλφων μας τις παρακάτω προσφορές:

(α) Δυο (2) ετήσιες υποτροφίες σπουδών με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας.  

(β) έκπτωση διδάκτρων 20% σε όλους τους ενδιαφερόμενους και δωρεάν φοίτηση σε δεύτερη ειδικότητα της επιλογής του υποψήφιου σπουδαστή.

Οι δυο (2) ετήσιες υποτροφίες αξίας περίπου 2.500 ευρώ η κάθε μια, θα διατεθούν σε δυο (2) οικογένειες συναδέλφων μας και αν υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Για τις δυο ετήσιες υποτροφίες κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποστείλει mail στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας (enosi.ast.karditsas@gmail.com) μέχρι την 15η  Αυγούστου 2022 και σε περίπτωση κλήρωσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο μηνός Αυγούστου στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρίστανται.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° μέσα από μια διαδρομή 50 ετών, θεωρείται πλέον ένα από τα πιο άρτια εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέροντας γνώσεις, κατάρτιση, εξειδίκευση και σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω 12 τομέων σπουδών που λειτουργούν και καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων και βοηθούν στην εργασιακή αποκατάσταση των σπουδαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες και το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα: iekdelta360.gr και για κάθε άλλη απορία μπορεί να απευθυνθεί στο προεδρείο.











Δεν υπάρχουν σχόλια: