Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ε.ΑΣ.Υ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΛΙΚ.

 

Καρδίτσα  11/08/2022.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

    Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει ενεργοποιηθεί συγκεντρωτική και συνοπτική ανάλυση όλων των έως τώρα εκπτωτικών προσφορών που έχουν κατατεθεί από ιδιώτες και επιχειρήσεις της πόλης μας προς το σωματείο μας, έτσι ώστε κάθε ενδιαφερόμενος που αναζητά συγκεκριμένη εκπτωτική προσφορά να μπορεί να τη βρίσκει πλέον με μεγάλη ευκολία στην αριστερή γωνία της οθόνης του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του, πληκτρολογώντας απλά στο διαδίκτυο: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, στην οποία μπορεί να δει και όλες τις ανακοινώσεις του σωματείου μας.

Στην ίδια γωνία θα μπορεί να βρει επίσης προσφορές από τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών,  οι οποίες μπορεί να ενδιαφέρουν τους συναδέλφους μας ή τα μέλη των οικογενειών τους.

Στη προσπάθειά μας να διευκολύνουμε την αναζήτηση των συναδέλφων μας και των φίλων του σωματείου μας, θα εμπλουτίζουμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή υπό την επίβλεψη του Οργανωτικού Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειου, κάθε φορά που μια εκπτωτική προσφορά μας κατατίθεται και κρίνεται ότι μπορεί να ενδιαφέρει τους συναδέλφους μας.

Καλούμε όλους όσους γνωρίζουν επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρει να ενταχτούν σε αυτή τη δράση καταθέτοντας  εκπτωτικές προσφορές στους Αστυνομικούς του Νομού μας, να επικοινωνήσουν με το προεδρείο της Ένωσης, ενισχύοντας μια προσπάθεια που κερδισμένοι θα είναι τόσο εκείνοι όσο και οι συνάδελφοί μας με τις οικογένειές τους!




Δεν υπάρχουν σχόλια: