Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ 86η Δ.Ε.Θ.

 

Καρδίτσα  28/ 08/ 2022.

 

   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο  Α Γ Ω Ν Α.

 Συνάδελφοι ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών και των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας, δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις διεκδικήσεις και τους αγώνες, που διασφαλίζουν το μέλλον του Σώματος, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους! 

Την 9η Σεπτεμβρίου στης 18:00 το απόγευμα, ανοίγουμε όλοι μαζί τον χορό των κινητοποιήσεων μπροστά στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης τον Λευκό Πύργο, δίνοντας βροντερό παρόν δίπλα στους συναδέλφους μας και στους αγώνες των σωμάτων ασφαλείας που διεκδικούν ένα καλύτερο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον!  

Για την μετάβαση των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, η Ένωση μας θα διαθέσει Λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει την 14:30μ.μ. της 9ης Σεπτεμβρίου,  μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κινητοποίηση, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για κράτηση θέσης έως και την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022.

Παρακαλούνται οι διοικήσεις των υπηρεσιών της Δ. Α. Καρδίτσας, για την προσπάθεια εξυπηρέτησης όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να παραβρεθούν στην κινητοποίηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: (1) Π.Ο.ΑΣ.Υ., (2) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, (3) ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΞ/ΚΩΝ Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, (4) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, (5) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: