Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.

 

Καρδίτσα 07/ 08/ 2024.

  

Αξιότιμοι κύριοι της εταιρίας «ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.»

       Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την απόφασή σας να δωρίσετε το σύνολο του παλαιού στόλου αυτοκίνητων ιδιοκτησίας σας, που είχαν παραχωρηθεί για χρήση στο Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Καρδίτσας και αντικαθίστανται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας. 

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως ένστολο προσωπικό που καθημερινά αγωνίζεται στο δρόμο, θα ήταν εξαιρετικά πιο δύσκολες και πιο δυσοίωνες, εάν δεν υπήρχαν συμπολίτες μας, φορείς και ιδιωτικές εταιρίες, που στέκονται πλάι στις οικογένειες των Ελλήνων Αστυνομικών και καλύπτουν με πρωτοβουλίες τους απαραίτητες λειτουργικές και όχι μόνο ανάγκες ενός βασικού πυλώνα της Δημοκρατίας μας.

Κάθε προσφορά, κάθε χορηγία, μα κυρίως η αγάπη και ο σεβασμός των συμπολιτών μας, μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε με περισσότερη θέρμη και κουράγιο στην εκπλήρωση της αποστολής μας και των καθηκόντων μας.

Ως Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας σας ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι με την ευγενική σας δωρεά, προσφέρεται στους συναδέλφους μας απαραίτητα υλικά για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, ενώ παράλληλα συμβάλετε σε μεγάλο βαθμό για  μια καλύτερη αστυνόμευση στο Νομό μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: