Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;

 

Καρδίτσα    07/  09 / 2024. 

                                                                                                    

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Συνάδελφοι, ακόμη μια χρονιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας ένωσε τη φωνή της με χιλιάδες άλλους συναδέλφους μας.

Κυριότερα και διαχρονικά αιτήματά μας: η επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας, η αύξηση της νυχτερινής και πέραν του πενθημέρου εργασίας που παραμένουν «κολλημένα» για είκοσι χρόνια,  η εφαρμογή και η τήρηση του ωραρίου εργασίας, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η άμεση παύση των εξαναγκαστικών αποσπάσεων που γυρίζουν το Σώμα σε μαύρες εποχές και η επαναφορά των εξόδων που προβλέπονται γι’ αυτές σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 5079/2023 που ισχύει από την 01/ 01/ 2024 και η κυβέρνηση συνεχίζει με τεχνάσματα να καταλύει.

Πόση υποκρισία και πόση αδυναμία σωστής διαχείρισης του αστυνομικού προσωπικού στα μεγάλα αστικά κέντρα να αντέξει άραγε αυτό το Σώμα;

Πόσα ακόμη  υποκριτικά χτυπήματα στην πλάτη; Πόσα ψεύτικα χαμόγελα;

Για πόσο ακόμη θα ανέχεται το Σώμα μας πολιτικές συστήματος «πλημμύρα» που οδηγούν τους συναδέλφους μας στην τάχιστη αποστρατεία και σε σκέψεις υπηρεσιών γραφείου η άοπλης υπηρεσίας;

Η κοροϊδία, η αδυναμία και τα ψέματα των κυβερνώντων δεν θα πληρώνονται άλλο με την εξαθλίωση και τη διάλυση των οικογενειών μας, ούτε με αναντικατάστατη ερημοποίηση   των υπηρεσιών μας! 

Εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των δεκάδων συναδέλφων μας που εκπροσωπούμε, απευθυνόμαστε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία μας και δηλώνουμε παρών σε κάθε νομική, συνδικαλιστική ή αγωνιστική πρωτοβουλία αποφασιστεί από το διοικητικό σας συμβούλιο!










Δεν υπάρχουν σχόλια: