Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ.

 

Καρδίτσα 25/ 05/ 2024. 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τους νέους στόχους που τίθενται για τη χρονιά που έρχεται, ανέλυσε διεξοδικά ενώπιων των μελών του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας την Παρασκευή 24/ 05/ 2024 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μας χαιρέτησαν τιμώντας με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ Στυλιανός, ο κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας  και Πρόεδρος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ηλίας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας,  ο κ. ΚΩΣΤΑΜΗΣ Κωνσταντίνος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας και ο κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Πρόεδρος ΙΡΑ Καρδίτσας και Μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού τμήματος.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα και προβληματισμοί που απασχολούν τους συναδέλφους μας και σχετίζονται με τις συνεχόμενες αποσπάσεις, τις στοχευμένες περικοπές των χρημάτων διαβίωσης  αποκλειστικά και μόνο για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, τις κινήσεις που σχεδιάζονται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία μας και για τις διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος που προς το παρόν έχουν παγώσει.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας για τη συμμετοχή τους στις εργασίες της Γενική μας Συνέλευσης και τους καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα και συσπείρωση καθώς όπως φαίνεται ο ασκός του Αιόλου δεν έχει κλείσει ακόμη.







Δεν υπάρχουν σχόλια: