Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

Καρδίτσα   22/ 05/ 2024.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

          Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επισκέφτηκε σήμερα η πρώτη γυναίκα Στρατηγός της χώρας στην Ελληνική Αστυνομία και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα, την οποία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος και ο Ταμίας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαος.

Η κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ υπηρέτησε επί 37 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, φτάνοντας στον ανώτατο βαθμό της Αντιστρατήγου και αναγνωρίστηκε τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την συμβολή της στην αναβάθμιση και στην ενίσχυση των διμερών - πολυμερών σχέσεων με ευρωπαϊκά και τρίτα Κράτη και με διεθνείς - Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία της κατά την περίοδο (2015-2019) την καθιέρωσε ως μια εκ των πλέον ικανότερων πρωταγωνιστών στη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού εκείνης της εποχής.   

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του ΕΚΠΑ με θέμα «Προσφυγικές -Μεταναστευτικές ροές και ΜΜΕ» και «Διεθνής - Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και Πολιτική».

Αποστρατεύτηκε την 22 Ιουλίου 2019 και της απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή  Αστυνομίας Αλλοδαπών και  Προστασίας Συνόρων.

Κατά την επίσκεψή της στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας η κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. ΜΠΙΛΙΑΛΗ Στυλιανό, από τον οποίο είχε εκτενή ενημέρωση για το αξιόμαχο δυναμικό της διεύθυνσης, καθώς και για τα διαχρονικά προβλήματα στελέχωσης της ευρύτερης περιοχής, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό κάθε αστυνομικού όπως έπραττε από όλες τις επιτελικές θέσεις που υπηρέτησε στο Σώμα.

Ακολούθησε συνάντηση με μέλη του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και συζητήθηκαν συντεχνιακά θέματα, που άπτονται του λειτουργού, ως αξίωμα, αστυνομικού και ως ανθρώπου που αφιερώνει την ζωή του στην άρτια αποστολή του επαγγέλματός του, διαβεβαιώνοντας ότι παραμένει σταθερά δίπλα σε όλες τις διεκδικήσεις και τις αξιώσεις του ένστολου και πολιτικού  προσωπικού του Σώματος.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!





Δεν υπάρχουν σχόλια: