Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΩΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.

 

Καρδίτσα  02/05/2024.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Τηρώντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνει  πραγματοποίηση δράσεων κατά τις εορταστικές περιόδους, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, διένειμαν σε όλους τους συναδέλφους μας από ένα πασχαλινό τσουρέκι και μοίρασαν  σε όλες τις Υπηρεσίες φορητά φαρμακεία μάχης.  

Μεγάλος χορηγός για την πραγματοποίηση της φετινής μας δράσης η ¨ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΕ - STERGIOU FAMILY SA¨ που μας χορήγησε δωρεάν όλα τα πασχαλινά τσουρέκια που δόθηκαν στους συναδέλφους μας την Μεγάλη εβδομάδα. Η οικογένεια Στεργίου με τα ποιοτικά της προϊόντα άμεσα και έμπρακτα στήριξε τη δράση μας και μέσα από την καρδιά μας τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Ταυτόχρονα με τη διανομή των πασχαλιάτικων τσουρεκιών στις υπηρεσίες, ολοκληρώθηκε  και η διανομή των πλήρως εξοπλισμένων φορητών φαρμακείων μάχης τα οποία είχαν χορηγηθεί από την εταιρία ΑΒΑΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Τα φορητά φαρμακεία που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν απ’ όλες τις υπηρεσιακές μηχανές και τα οχήματα, διαθέτουν τα απαραίτητα υλικά που απαιτούνται για να μπορεί κάθε συνάδελφος να ανταποκριθεί άμεσα στη περιποίηση, στην περίδεση και στο σταμάτημα αιμορραγικών τραυμάτων με χρήση Tourniquet και αιμοστατικών επιδέσμων πίεσης διαφόρων μεγεθών. Πλέον όλες οι υπηρεσίες του Νομού μας, καθώς και οι ειδικές ομάδες Διμοιρία Υποστήριξης, Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και ομάδα Ναρκωτικών, διαθέτουν από ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο μάχης.  

Σε αγαστή συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Μπιλιάλη Στυλιανό, τον Ιατρικό Σύλλογο και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στα άμεσα σχέδιά μας είναι να προγραμματιστεί σεμινάριο πρώτων βοηθειών και περίδεσης τραυμάτων με χρήση Tourniquet για όλο το προσωπικό. 

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η έγκαιρη προετοιμασία και η εκπαίδευση για την αντιμετώπιση αιματηρών περιστατικών που ίσως κληθούμε να διαχειριστούμε πρέπει να είναι συνεχές και πρωταρχικό μέλημα όλων μας, ευχόμαστε αυτό το Πάσχα να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου και ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας, στους χορηγούς μας και στις οικογένειές τους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! 















Δεν υπάρχουν σχόλια: