Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ VIBER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

 

Καρδίτσα  09/ 04/ 2024.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

         Συνάδελφοι, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με σκοπό τη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών, συνταξιοδοτικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της, όπως αυτά περιγράφονται στο Αρθ. 3 παρ. 1 του καταστατικού της και σε πλήρης αρμονία με το Αρθ. 4 παρ. 6 και 8, δημιούργησε παλαιοτέρα σελίδα στο Facebook μόνο για αστυνομικούς και σελίδα στη Google με γενική πρόσβαση, αποτελώντας έως σήμερα τα μόνα μέσα με τα οποία μπορούσαν να ενημερωθούν για τις δράσεις μας  οι συνάδελφοί μας αλλά και οι πολίτες.

Έκτοτε και καθώς η τεχνολογική επανάσταση έχει κάνει τεράστια βήματα στον τομέα της ενημέρωσης διαθέτοντας πλέον αρκετές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον λαβύρινθο του διαδικτύου, δημιουργήθηκε η ανάγκη εύρεσης νέου τρόπου έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης που υπάγονται στα ανωτέρω άρθρα και θα καλύπτει ενημερωτικά το σύνολο των μελών μας. 

Με τις σκέψεις αυτές και ανταποκρινόμενοι σε αίτημα μερίδας συναδέλφων μας, που δεν συμμετέχουν σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με απόφαση της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της 05ης Απριλίου 2024, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας Viber με την επωνυμία του σωματείου μας, την οποία ως εφαρμογή διαθέτει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας.

Ενημερώνουμε ότι, η συμμετοχή στην ομάδα θα είναι προαιρετική και καθαρά ενημερωτική και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή θα πρέπει να αποδεχθεί την πρόσκληση συμμετοχής που θα του αποσταλεί τις επόμενες ημέρες από τους διαχειριστές.

Με γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση προς όφελος των συναδέλφων μας, συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε μεθόδους οι οποίοι εξυπηρετούν στο σύνολό τους τα συμφέροντα των μελών μας.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: