Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

 

Π Ρ Ο Σ:

1) Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. ΜΠΙΛΙΑΛΗ Στυλιανό. 

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η:

1) Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας,  Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά. 

2) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.  

3) Άπαντες Υπηρεσίες Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

 

Καρδίτσα  11/ 04/ 2024.


ΘΕΜΑ: Αναδιάρθρωση Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας.

      Κύριε Ταξίαρχε, με το Υπ. Αριθμ: 5403/ 24/ 738595 από 10/ 04 /2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, με θέμα την ανασυγκρότηση της Διμοιρίας Υποστήριξης, επισυνάπτεται πίνακας με τα ονόματα των συναδέλφων μας οι οποίοι καλούνται από 17/ 04/ 2024 να στελεχώσουν αυτή.

Με την παρούσα επιστολή μας και επειδή σε κάθε αναδιάρθρωση υπηρεσιών δημιουργούνται αναταράξεις στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσιακής και οικογενειακής ζωής των συναδέλφων μας, οι οποίοι καλούνται να συγκροτήσουν μια ειδική επιχειρησιακή ομάδα με συχνή στελέχωση, αρκετές μετακινήσεις και με διαφοροποιημένο ωράριο, παρακαλούμε όπως δεχθείτε να εξετάσετε με διακριτικότητα και με ευαισθησία, τυχόν αιτήματα εξαίρεσης που θα σας κατατεθούν κατ’ ιδίαν ή εγγράφως και θα υποστηρίζουν λόγους εξαίρεσης λόγω παλαιότερων συμμετοχών σε αυτή, αυξημένο όριο ηλικίας, ή άλλους προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η Ελληνική Αστυνομία ενίοτε επιδείκνυε το κοινωνικό της πρόσωπο στους πολίτες και γι’ αυτό θεωρούμε ότι την ίδια ευαισθησία εάν όχι μεγαλύτερη, θα πρέπει να επιδεικνύει στις αγωνίες  και στις ανησυχίες εκείνων που καθημερινά ματώνουν για εκείνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: