Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤO ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

 

Καρδίτσα  26/ 03/ 2024. 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Συνάντηση με το  Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο, παρουσία και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγου κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, πραγματοποίησαν αντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών φορέων της Θεσσαλίας, το Σάββατο  23/ 03/ 2024 στη Λάρισα.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον οργανωτικό γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, έθεσε κατά κύριο λόγο κοινά και διαχρονικά προβλήματα, επισημαίνοντας μαζί με τις υπόλοιπες ενώσεις τα κυριότερα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ατέρμονες αποσπάσεις, την ίδρυση νέων υπηρεσιών με ανακύκλωση του υπάρχοντος προσωπικού, τα προβλήματα των μηδενικών μεταθέσεων, τις συχνές και κάποιες φορές τελικά άσκοπες μετακινήσεις των Ο.Π.Κ.Ε. και των Διμοιριών Υποστήριξης, τις χαμένες Διανυκτερεύσεις, τη φύλαξη στόχων και τη μη επικαιροποίησή τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο διασπάθισης δυνάμεων και καταστρατήγησης βασικών κανόνων ασφαλείας, υγιεινής και συνθηκών εργασίας, την παλαίωση υλικών και υπηρεσιακών οχημάτων, την καθιέρωση κάθε είδους καθημερινών εξορμήσεων και αναφορών που χάνουν το νόημά τους, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας, την μη αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας κ.α.  

Ο κ. Επιθεωρητής ακούγοντας προσεκτικά τα κοινά, αλλά και τα κατά τόπους προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, υποσχέθηκε ότι από πλευράς του και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα μεταφέρει στη φυσική και στη πολιτική ηγεσία τους προβληματισμούς μας, ενώ για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους μας και στις τοπικές ενώσεις, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μια εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον.   





Δεν υπάρχουν σχόλια: