Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ 87η Δ.Ε.Θ.

 

Καρδίτσα  31/ 08/ 2023.

 

 

   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο  Α Γ Ω Ν Α.

       Συνάδελφοι, ως διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ στις διεκδικήσεις και στους αγώνες που διασφαλίζουν το μέλλον του Σώματος, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους! 

Την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στης 18:00 το απόγευμα, ανοίγουμε όλοι μαζί τον χορό των κινητοποιήσεων μπροστά στο Λευκό Πύργο, πριν την έναρξη της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώνοντας τις φωνές μας απέναντι στα πάρεργα που συνεχώς προστίθενται στις πλάτες μας, στη διασφάλιση των ταμείων μας και του ΕΦΑΠΑΞ, την άρση των μισθολογικών αδικιών, την αύξηση της ωριαίας νυχτερινής απασχόλησης, και της άμεσης θεσμοθέτησης του επικινδύνου της εργασίας μας καθώς και άλλων διεκδικήσεων.

Όλα αυτά όμως για να επιτευχθούν, απαιτούν πρωτίστως μαζική συμμετοχή και επαγρύπνηση και για αυτό το λόγο θα διατεθεί από το σωματείο μας Λεωφορείο, για τη μετάβαση όλων των εν ενεργεία και αποστράτων συναδέλφων μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν! 

Η συγκέντρωση για την αναχώρηση του Λεωφορείου, ορίστηκε η 14:30 μ.μ. της 8ης Σεπτεμβρίου 2023,  μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Για την διευκόλυνση των συναδέλφων μας το σωματείο μας θα παρέχει σνακ και νερά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και σίτιση κατά την επιστροφή τους.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στην ένστολη διαμαρτυρία, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για κράτηση θέσης έως και τη Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται οι διοικήσεις των υπηρεσιών της Δ. Α. Καρδίτσας, για προσπάθεια εξυπηρέτησης όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να παραβρεθούν, καθώς ο αγώνας είναι κοινός και αφορά όλους μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:(1) Π.Ο.ΑΣ.Υ. (2) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (3) ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΞ/ΚΩΝ Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (4) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (5) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: