Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΔΑΠ ΓΙΑ ΤΕΚΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

 

Καρδίτσα  28/ 08/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Ξεκινώντας σε λίγες ημέρες η νέα σχολική χρονιά, προσπαθούμε όσο αυτό είναι δυνατό ως σωματείο να ανακοινώνουμε προσφορές και επιλογές που «βοηθούν» στις υποχρεώσεις και στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μετά την καθιερωμένη δώροεπιταγή των 30 ευρώ που έχουμε καθιερώσει ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας στα παιδιά μας που ξεκινούν στην πρώτη δημοτικού, ανακοινώνουμε και την εκπτωτική προσφορά από ένα νέο ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσει στην πόλη της Καρδίτσας.

Το νέο ΚΔΑΠ ιδιοκτησίας του κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη (γιος του εν ενεργεία συναδέλφου μας ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Αλέξανδρου του Α. Τ. Σοφάδων), βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 48 με την ονομασία “Ονειρούπολη” και πέρα από τους εν ενεργεία Αστυνομικούς, θα δέχεται μετά από συνεννόηση με το προεδρείο μας και τέκνα η εγγόνια των εν αποστρατεία συναδέλφων μας, στην τιμή των 60 ευρώ/μηνιαίως από 100, ή δωρεάν όταν υπάρχει voucher. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945249687 και mail: oneiroupolikarditsa@gmail.com

Επιδιώκοντας να προβάλλουμε προσφορές που ελαφρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών μας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη για την ευγενική του προσφορά και του ευχόμαστε καλές δουλειές ! 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: