Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Καρδίτσα 19/ 02/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

        Όπως έχει καθιερωθεί από το συνδικαλιστικό μας κίνημα το Α’ ψυχοσάββατο κάθε έτους ως αστυνομική οικογένεια, τιμούμε όλους τους συναδέλφους μας που προσέφεραν  αγόγγυστα τη ζωή τους, καταβάλλοντας το υψηλότερο «τίμημα» που κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει για το συνάνθρωπό του, τη κοινωνική ειρήνη και τη προστασία της πατρίδος μας από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους.

Στην καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων αστυνομικών χοροστάτησε ο συνάδελφός μας ιερέας κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Αθανάσιος και τελέστηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας σε ιδιαίτερα βαρύ και πένθιμο κλίμα, καθώς μόλις μια ημέρα πριν συνοδεύσαμε και αποχαιρετήσαμε για το μεγάλο ταξίδι τον αγαπητό μας φίλο και συνάδελφο Αρχ/κα  ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΙΔΗ Αναστάσιο. 

Την επιμνημόσυνη δέηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας κ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μιλτιάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής και αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. ΡΑΙΚΟΣ Αθανάσιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας κ. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ο Α/Α΄ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ. ΚΩΣΤΑΜΗΣ Κωσταντίνος,  ο Α/Β΄ Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα και πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Α/Β΄ αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας κ. ΠΛΑΤΩΝΗΣ Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κ. ΞΥΔΙΑ Σταματία, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Βασίλειος, ο Ταμίας της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαος, το Μέλος της Ένωσης κ. ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ Ιωάννης, καθώς και πλήθος συναδέλφων που ένωσαν τις προσευχές τους μαζί με τις δικές μας για ανάπαυση των ψυχών, σε έναν μακρύ κατάλογο που δυστυχώς μεγαλώνει. 

Έως σήμερα, πάνω από 144 συνάδελφοί μας τραυματίστηκαν θανάσιμα απόρροια τρομοκρατικών ενεργειών, ένοπλων συμπλοκών, τροχαίων και άλλων ατυχημάτων εν ώρα υπηρεσίας, κατατάσσοντας το επάγγελμα μας σε καιρό ειρήνης, ως το βαρύτερα πληρωμένο με αίμα από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας πλέον και την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας στο χάρτη των μαρτυρικών διευθύνσεων για όσο θα υφίσταται η Ελληνική Αστυνομία.

Η απόδοση τιμών στη μνήμη των συναδέλφων μας σε κάθε ευκαιρία, αποτελεί για όλους μας ελάχιστη υποχρέωση ώστε να μείνει η θυσία τους ανεξίτηλη στο χρόνο και η μνήμη τους ζωντανή μέσα στις καρδίες μας. 

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: