Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΦΑΔΩΝ.

Καρδίτσα   14/ 02/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

    Αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Η  αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και  τον Ταμία της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, συναντήθηκε με τους συναδέλφους που υπηρετούν Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά και συνομίλησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Διοικητή του ανωτέρω τμήματος Α/Α΄ κ. ΤΣΙΑΧΤΑΝΗ Ιωάννη όπου συζητήθηκαν προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν ως Υπηρεσία, καθώς και τρόποι επίλυσης αυτών. 

Το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων και το προσωπικό του δρουν καθημερινά σε μια ιδιαίτερη περιοχή με απρόοπτα και κινδύνους που δεν μπορούν πάντοτε να προβλεφθούν και γι’ αυτό αξίζουν ως Υπηρεσία τον αμέριστο σεβασμό μας, τη συμπαράστασή μας και την εγρήγορση όλων μας ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους.

Από την πλευρά μας ως Σωματείο συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους και θα προσπαθούμε να λειαίνουμε κάθε δυσκολία που θα βρίσκεται στο δρόμο τους.  




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: