Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Καρδίτσα   05/ 02/ 2023.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

    Στην κοπή πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας συμμετείχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας την Παρασκευή 03/ 02/ 2023, αποδεχόμενοι πρόσκληση της Διοίκησης και των συναδέλφων μας για συμμετοχή μας στην ετήσια εκδήλωσή τους.

Το σωματείο μας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κ. ΞΥΔΙΑ Σταματία καθώς και άλλα μέλη του  διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. ΡΕΠΠΑΣ μεταφέροντας τις ευχαριστίες του προεδρείου για την πρόσκληση, παρέδωσε στους διοργανωτές ένα δώρο ώστε να διατεθεί μέσω κλήρωσης σε κάποιο τυχερό συνάδελφο εκ μέρους του σωματείου μας.

Ως εκπρόσωποι εργαζομένων μας χαροποιεί ιδιαίτερα η πρόσκληση από πλευράς διοίκησης και υπηρετούντων συναδέλφων μας του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας για συμμετοχή μας σε μια άκρος «οικογενειακή» στιγμή και τους ευχόμαστε να έχουν υγειά, πάντα επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των επιθυμιών τους, δηλώνοντας ότι συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα της υπηρεσιακής τους ζωής!






Δεν υπάρχουν σχόλια: