Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΝΟ.

Καρδίτσα  30/ 05/ 2022.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

    Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για ενημέρωση των υπηρεσιακών, πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων για τα προβλήματα που απασχολούν το  Αστυνομικό προσωπικό, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. ΝΑΝΟ Παναγιώτη. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα και αντιπροσωπείας του προεδρείου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, κλήθηκε να συμμετάσχει και ο αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα Α/Β΄ κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος μεταφέροντας από κοινού τα όποια προβλήματα λειτουργικότητας αντιμετωπίζει η τοπική αστυνομική υπηρεσία και τη βελτίωση της συνεργασίας μας για τη νέα κατασκηνωτική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. ΝΑΝΟΣ υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία και τον αναπληρωτή διοικητή του Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την φιλότιμη και αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλει το λιγοστό έμψυχο δυναμικό της υπηρεσίας για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή εδαφικής αρμοδιότητάς του και συνεχάρη το προεδρείο που στέκεται δίπλα στους συναδέλφους του και τις άοκνες προσπάθειες του για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν γενικότερα το αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας, υποσχόμενος ότι από πλευράς του θα συνεχίσει να στέκεται κοντά στον ένστολο εργαζόμενο και τα προβλήματά του.  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: