Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Καρδίτσα 26/ 05/ 2022.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους μας, ότι στο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της 10ης Μαΐου 2022 κατατέθηκε στα παρόντα μέλη του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, η οποία υπερψηφίστηκε ομόφωνα, πρόταση για σύσταση επιτροπής, αποτελούμενη από τους: Αντιπρόεδρο κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο, Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τα μέλη ΜΑΓΚΟΥΤΗ Κωνσταντίνο και ΡΕΠΠΑ Κωσταντίνο, οι οποίοι και αναλαμβάνουν από κοινού να συναντηθούν και να ενημερώσουν όλους τους διοικητές των υπηρεσιών της Δ. Α. Καρδίτσας, για την οριστική άρση της παραβίασης του αρθ. 1 παρ. 7 του Π.Δ. 394/2001 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 173/2013 «Χρόνος Εργασίας Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας» και αναφέρεται μεταξύ άλλων στην υποχρεωτική ανάρτηση εβδομαδιαίας υπηρεσίας και ειδικότερα ¨από της 14:00 κάθε Παρασκευής καλύπτοντας όλες τις ημέρες της εβδομάδας ήτοι από την 06:00 της επομένης μέχρι την 06:00 της μεθεπόμενης Δευτέρας¨.

Ο τελικός χρόνος συμμόρφωσης και προσαρμογής των υπηρεσιών μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας με τους αρμόδιους διοικητές όπως ειπώθηκε και από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη ενώπιων του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξιάρχου  κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ Θωμά, του προεδρείου της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης, του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης και όλων των συναδέλφων που παραβρέθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ. Α. Καρδίτσας την 20η  Μαΐου 2022, θα είναι η Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 πέρα της οποίας καμία υπηρεσία δεν θα μπορεί άνευ λόγου να μην τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο σεβασμός και η υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος που θεσμοθετήθηκε μέσα από τους αγώνες του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αποτελεί δείγμα ανώτερου και αμφότερου πολιτισμού ανάμεσα σε διοικούντες και διοικούμενους και ως εκ τούτου αναμένουμε την αγαστή συνεργασία και ανταπόκριση όλων για την αρχή μιας νέας πραγματικότητας που εδραιώνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση που υπηρετούμε! 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: