Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

    Το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από την ανάληψη των καθηκόντων του, τους στόχους της νέας χρονιάς και τις αλλαγές που ο νέος συνδικαλιστικός νόμος επιφέρει, παρουσίασε στα μέλη του το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κατά τις εργασίες της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη στης  20 Μαΐου  2022.

Τις εργασίες της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης μας, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κύριος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος και ο κύριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Προέδρος του νεοσύστατου Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας Υγείας, Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Κ.Ε.Υ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  απαντώντας σε ερωτήματα που αφορούσαν κυρίως συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα και σε κάθε άλλο ερώτημα που τέθηκε από τους παραβρισκόμενους. 

Ως Διοικητικό Συμβούλιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στις εργασίες της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης μας δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε  δίπλα τους με μόνη μας έννοια την επάξια εκπροσώπησή τους! 










Δεν υπάρχουν σχόλια: