Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Καρδίτσα   28/ 12/ 2021.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

      Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους, σε μια περίοδο αυξητικής τάσης κρουσμάτων από τις μεταλλάξεις του covid-19, αποφάσισε για τη φετινή χρονιά να μην πραγματοποιήσει παιδική προβολή στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο και τα χρήματα που θα δίνονταν γι’ αυτή τη δράση, να διατεθούν για την αγορά καλύτερων δώρων στα τέκνα των συναδέλφων μας, όπως αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε συνεργασία με το γραφείο διαχείρισης και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας.

Συνεχίζοντας την παράδοση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και στις φετινές εορτές, διένειμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα σε όλες τις υπηρεσίες, επιλέγοντας η προμήθειά τους να πραγματοποιηθεί από γνωστά και ποιοτικά Ζαχαροπλαστεία του Νομού μας, τα οποία έχουν άμεση και στενή συγγενική σχέση (σύζυγοι, αδέρφια) με συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας και κάθε κομμάτι διατέθηκε σε σφραγιστή ατομική συσκευασία.

Κατά τη διαδικασία διανομής των παραδοσιακών γλυκισμάτων, αντιπροσωπεία του προεδρείου αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, είχε τη χαρά να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους υπηρετούντες συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα, καθώς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε προγραμματισμένη συγκέντρωση προσωπικού.  

Οδεύοντας προς τη δύση μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς, όσο κι αν η εξάπλωση ενός ύπουλου και επικίνδυνου ιού απαιτεί θυσίες, δεσμεύει ελευθερίες και δράσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, σεβόμενοι πρωτίστως τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και να ακούμε  τα προβλήματά τους.












Δεν υπάρχουν σχόλια: