Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ!

 

Καρδίτσα   03/ 01/ 2022.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

    Η νυχτερινή βάρδια, λίγο πριν τη μετάβαση στη νέα χρονιά που ανατέλλει, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δύσκολες υπηρεσίες, ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν οικογένεια με  μικρά παιδιά, μιας και η έλλειψη του γονέα που απουσιάζει  από αυτή τη μοναδική στιγμή, στοιχίζει στις παιδικές ψυχές, όμορφες αναμνήσεις και οικογενειακή θαλπωρή.

Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα μιας οικογενειακής στιγμής που θυσιάζεται, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους συναδέλφους μας, μεταφέροντας ευχές του προεδρείου για καλή χρονιά, προσφέροντας συμβολικά και από μια φιάλη κρασιού σε κάθε εργαζόμενο συνάδελφο για το πρώτο οικογενειακό τραπέζι της επόμενης ημέρας.

Κρατώντας μόνο τα καλά διδάγματα που μπορούμε να πάρουμε από μια δύσκολη χρονιά που για ελάχιστα πράγματα θα θυμόμαστε, ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και ευτυχία, επίτευξη των στόχων τους και πίστη ότι το 2022 θα αποτελέσει χρονιά επιστροφής στη κανονικότητα και στις ελευθερίες μας!   

Χρόνια πολλά!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: