Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΡΑΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΕΠ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΘΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

Καρδίτσα  20/ 01/ 2022.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ο εκ νέου Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας / ΔΕΕΠ Καρδίτσας, κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Θωμάς.

Τον κ. Παπαντώνη υποδέχθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Προέδρος κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, η Γενική Γραμματέας κ. ΞΥΔΙΑ Σταματία, ο Αντιπρόεδρος κ. ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος και ο Ταμίας της ένωσης κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαος.

Ο κ. Μακρής εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τον κ. Παπαντώνη, πρωτίστως ως ένας άνθρωπο που προέρχεται από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ένα πραγματικό φίλο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και ενεργό μέλος της, ελπίζοντας ότι και εκείνος από τη θέση που κατέχει θα βοηθήσει στην ανάδειξη και στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Παπαντώνη, πέραν των συγχαρητηρίων για την ανάδειξή του νέου Δ.Σ. στις πρόσφατες εκλογές, ήταν η άμεση και έγκυρη ενημέρωση για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του και η συνέχιση μια αγαστής συνεργασίας με το προεδρείο του σωματείου μας, που σαν σκοπό θα έχει την προώθηση και κοινοποίηση στα αρμόδια όργανα των προβλημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας.

Ο κ. Παπαντώνης από την πλευρά του, δεσμεύτηκε πως η ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, θα ιεραρχηθούν και θα προωθηθούν αρμοδίως ώστε με σωστούς και κατάλληλους χειρισμούς, να δρομολογηθούν.

Έχοντας πρωτίστως ηθική και καταστατική υποχρέωση να ενημερώνουμε και να συναντούμε κάθε φυσικό πρόσωπο ή φορέα που εκδηλώνει ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε ως προεδρείο για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν του συναδέλφους μας, δηλώνουμε ανοιχτά ότι θα σταθούμε και θα στηρίξουμε όλους εκείνους που έμπρακτα αποδεικνύουν ότι βρίσκονται κοντά στην ένωσή μας και έχουμε κοινούς στόχους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: