Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Γ.Σ. ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

ΠΡΟΣ:

1) Κ. Ταξίαρχο Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, κ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά.

2) Άπαντες Διοικήσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας.


Καρδίτσα  24 / 11 / 2021.


Κύριε Διευθυντά, κυρίες/οι Διοικητές.

     Η Γενική Συνέλευση κάθε σωματείου εργαζομένων, αποτελεί το ανώτατο όργανο, από το οποίο λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις, καθορίζονται οι στόχοι και δίδονται οι κατευθύνσεις που εφαρμόζονται πιστά από το νέο διοικητικό συμβούλιο και τη νέα σύνθεση που θα προκύψει μετά από την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας που ακολουθεί.  

Κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 στης 11:00 π.μ. δίδεται το βήμα, σε όποιον συνάδελφό μας επιθυμεί να τοποθετηθεί ή να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν, από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, τους νέους υποψηφίους και τους αντιπροσώπους που θα παραβρεθούν ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, για να τιμήσουν μια  εκδήλωση που αποτελεί «γιορτή» της Δημοκρατίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως διευκολυνθούν οι συνάδελφοί μας, που επιθυμούν να παραστούν, να συμμετέχουν ή  να παρακολουθήσουν την εκλογοαπολογιστική μας γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.




Δεν υπάρχουν σχόλια: