Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Συνεχίζοντας και τη φετινή χρονιά, μιας δράσης που ξεκίνησε πέρυσι για πρώτη φορά, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών, που τα τέκνα τους ετοιμάζονται για την Α΄ δημοτικού, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε για και την νέα σχολική χρόνια που ξεκινά σε λίγες ημέρες, τη χορήγηση  δωροεπιταγής ύψους 30 Ευρώ, σε όλα τα παιδιά των μελών μας, που ξεκινούν στην Α΄ Δημοτικού, προσδοκώντας  να αποτελέσει για αυτά ένα ακόμη εφόδιο και μια καλοπροαίρετη ευχή για καλή αρχή.
  
Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής θα γίνεται στο βιβλιοχαρτοπωλείο του κυρίου Ζάχου Θωμά, που βρίσκεται στη οδό Ν. Πλαστήρα 8 στο κέντρο της Καρδίτσας, το οποίο προσφέρει στα μέλη μας επιπλέον έκπτωση 10% στα σχολικά είδη, έκπτωση 50% σε επιλεγμένες σχολικές τσάντες και 10% σε οποιαδήποτε αγορά για όλους τους Αστυνομικούς, με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την παραλαβή της δωροεπιταγής, τα μέλη μας που είναι δικαιούχοι αυτής, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: