Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» κατά τον λαό μας, μια αρχοντιά που αρκετοί από τα ευρύχωρα γραφεία τους τα μνημονικά έτη δεν σεβάστηκαν, δεν ασπάστηκαν και περιέκοψαν αλόγιστα ζωτικές και λειτουργικές δαπάνες.

Θύματα όλων αυτών των μειώσεων πέραν του έμψυχου δυναμικού, ήταν και ο μηχανοκίνητος στόλος της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος σταδιακά απαρχαιώθηκε, ακινητοποιήθηκε και έμεινε να διασώζεται από ελεημοσύνες, δημόσιες σχέσεις και το φιλότιμο συναδέλφων που προσπάθησαν με νύχια και δόντια να κρατήσουν ζωντανά και καθαρά τα εργαλεία της δουλειάς τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων από την έναρξη της θητείας του, ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσει να βρει το συντομότερο δυνατό τις καλύτερες προσφορές από ιδιώτες για τον καθαρισμό όλων των οχημάτων που διαθέτει η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας καλύπτοντας την απουσία της κεντρικής διοίκησης.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του Κυρίου ΚΟΥΤΣΩΝΗ Κωνσταντίνου που βρίσκεται στο 5ο χλμ της εθνικής οδού Καρδίτσας – Αθηνών, επιλέχτηκε με σημερινή ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως η πιο συμφέρουσα προσφορά για τον μηνιαίο καθαρισμό όλων των περιπολικών και των μηχανών ΔΙ.ΑΣ και τροχαίας που δραστηριοποιούνται στον Νομό μας, ξεκινώντας την συνεργασία αυτή από την 1η Νοεμβρίου 2018.

Η αρχική συμφωνία περιλαμβάνει ένα καθαρισμό τον μήνα ανά όχημα και γι αυτό παρακαλούνται οι συνάδελφοι για την αποφυγή συνωστισμού και αγαστής συνεργασίας με τον παραπάνω ιδιώτη, να επικοινωνούν με τον αριθμό: 2441 0 62263 πριν μεταβούν με το υπηρεσιακό τους όχημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: