Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΙ ΣΥ.ΦΥ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.



                                                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

Με τους βουλευτές Κυρία Βράντζα Παναγιώτα, Κύριο Λάππα Σπυρίδων, την εκπρόσωπο της Κυρίας Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα και τον συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καρδίτσας Κύριο Αντωνίου Ηλία, συναντήθηκαν αποδεχόμενοι πρόσκληση τα προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και Συνοριακών Φυλάκων Καρδίτσας την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.

Κύριος λόγος της συνάντησης αυτής, αποτέλεσε η προσεχείς επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι βουλευτές του Νομού μας στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Κυρία Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία θα συζητήσουν  τα προβλήματα και τις ελλείψεις που εδώ και καιρό οι τοπικές μας ενώσεις έχουν επισημάνει.

Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στις ανεκπλήρωτες μέχρι στιγμής υποσχέσεις του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Κυρίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριου, για  την μετεγκατάσταση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων που αν και αποτελεί διαχρονικό αίτημα όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων του Νομού, έχει μείνει στα κλειστά συρτάρια των γραφείων της Κατεχάκη εκθέτοντας όχι μόνο τον ίδιο με την συνεχιζόμενη αδράνεια, αλλά και τους βουλευτές της πόλης μας που καλούνται πλέον να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπλήρωση των εξαγγελιών αυτών.

Η υποστελέχωση συγκεκριμένων υπηρεσιών που επιδεινώθηκε ιδιαίτερα με την ίδρυση τριών νέων τα τελευταία δυο χρόνια στο βωμό μιας καλύτερης αστυνόμευσης, έφεραν αποδεδειγμένα αντίθετα αποτελέσματα και επιπλέον σωματική και ψυχική κόπωση των υπηρετούντων σ αυτές. 

Ως εκπρόσωποι όλων των υπηρετούντων Αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ζητούμε την άμεση εκπλήρωση όλων των υποσχέσεων που έχουν λεχθεί δημόσια καθώς η μη πραγματοποίησή τους βαραίνει και εκθέτει πρωτίστως τους εκφωνούν τες!

Ζητούμε, την άμεση ενίσχυση με εξωτερικές μετακινήσεις στις προσεχείς τακτικές μεταθέσεις, καθώς μόνον οι στοχευμένες τοποθετήσεις νέων συναδέλφων στις υπηρεσίες αυτές, θα μπορέσουν να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος και να εμπεδώσουν ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να γνωστοποιούμε και να προωθούμε όλα τα προβλήματα που επιζητούν λύσεις! 

Δηλώνουμε ότι θα συνεργαστούμε με όποιον επιζητεί να βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι δίνοντας από κοινού τον αγώνα για την εξάλειψη όσο το δυνατόν περισσοτέρων  προβλημάτων που απασχολούν το Νομό μας!

Δηλώνουμε τέλος ότι θα σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους αδιαλλαξία και αδράνεια ως προς την επίλυση αυτών, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την βοήθεια από όποιον κι απ όπου κι αν προέρχεται, αποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι....




Δεν υπάρχουν σχόλια: