Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

 

Καρδίτσα    03/ 10/ 2024.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

     Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ενημερώνουμε ότι από την 01/ 10/ 2024 έχει κατατεθεί αίτημα για διορισμό Δικαστικού αντιπροσώπου στο Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Ο Δικαστικός αντιπρόσωπος που θα οριστεί, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη διεξαγωγή τόσο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας όσο και της εκλογικής διαδικασίας γενικότερα  εκτελώντας χρέη προέδρου αυτής, συνεπικουρούμενος και από τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής που έχουν ψηφιστεί και ανακοινωθεί από τη Γενική μας Συνέλευση.

Η διαδικασία που προβλέπεται για τη συμμετοχή των μελών μας στη δια ζώσης ή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι η εξής:

1) Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που αναγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους, θα προσέρχονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας για τη δια ζώσης ψηφοφορία. Θα παραλαμβάνουν ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από την Εφορευτική Επιτροπή το οποίο θα περιέχει όλα τα ονόματα των υποψηφίων και το αξίωμα που διεκδικούν στα Συνδικαλιστικά όργανα του Σωματείου μας. Σε κάθε ενότητα θα αναγράφεται ο ανώτερος αριθμός σταυροφορίας που μπορεί κανείς να βάλει.  

2) Στην αίθουσα θα βρίσκονται δυο (2) κάλπες με παραβάν για τη μυστικότητα των επιλογών τους.

3) Η πρώτη κάλπη θα δέχεται το ενιαίο ψηφοδέλτιο «ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ και τους ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.»

4) Η δεύτερη κάλπη θα δέχεται ψηφοδέλτια για την «ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ». Δικαίωμα ψήφου σε αυτή την κάλπη έχουν ΜΟΝΟΝ οι γυναίκες συνάδελφοί μας μέλη του Σωματείου μας.

5) Οι ώρες διεξαγωγής της δια ζώσης και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα είναι από της 09:00 π.μ. έως της 18:00 μ.μ. και όσοι προσέρχονται στην εκλογική διαδικασία, θα φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους.

Για την συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να επισκεφτούν και να συμπληρώσουν με αποκλειστική τους ευθύνη τα στοιχεία τους σε φόρμα που δημιουργήθηκε από το Σωματείο μας για αυτό το σκοπό και θα προστεθούν μετά από διασταύρωση των στοιχείων τους  στην ειδική πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» του Υπουργείου Εργασίας:

Συμπληρώστε τη φόρμα:

 

https://enosi-ast-karditsas.blogspot.com/p/blog-page.html?m=1

 

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εξ αποστάσεως συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει  με την ανάρτηση της παρούσης και θα συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία όσοι συνάδελφοι έχουν καταχωρήσει τα στοιχεία τους έως και της 23:59 μ.μ. της 08/ 10/ 2024 ημέρα Τρίτη.  

Οι γυναίκες συνάδελφοί μας που θα συμπεριληφθούν από επιλογή τους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα λάβουν δυο συνδέσμους εκ των οποίων ο ένας εξ αυτών θα είναι για την εξ αποστάσεως συμμετοχή τους στην ψηφοφορία για την Γραμματεία Γυναικών.

Ενημερώνουμε όλους ότι, οι δικλίδες ασφαλείας είναι τέτοιες που κανένα μη μέλος της ένωσής μας δεν μπορεί να προστεθεί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία εάν δεν έχει εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους τουλάχιστον έως την 27η Σεπτεμβρίου 2024.   

Για τυχόν πρόβλημα συνδεσιμότητας ή προσθήκης στην πλατφόρμα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο μέλος μας με την πλατφόρμα ΖΕΥΣ του Υπουργείου Εργασίας, υπεύθυνος για την καθοδήγηση και την επίλυση του προβλήματος ορίστηκε ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Βασίλειος (6971640852).




Δεν υπάρχουν σχόλια: