Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. ΤΕΛΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.


 Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ 

       Συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Νομού Καρδίτσας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 16/ 01/ 2024  αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Μακρή Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ρέππα Στέργιο, τον Ταμία κ. Παπαγεωργίου Χαρίλαο και τα Μέλη κ. Μπίτσιο Θεόδωρο και κ. Καραβούλια Ιωάννη.

Αφορμή της συνάντησης αποτέλεσε η έγκαιρη ενημέρωση του κ. Τέλιου σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και χρίζουν ενεργειών για την επίλυσή τους σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και στα πολλαπλά οφέλη που θα επιτευχθούν σε περίπτωση επιτυχούς κατάληξης, τα οποία δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τους εργαζομένους της, αλλά ολόκληρο το Νομό μας. 

Η εποικοδομητική  συζήτηση, η διάθεση συνεργασίας και το καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με κύρια θέματα συζήτησης την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας, τους τρόπους που αυτό μπορεί να επιτευχθεί, ο κύκλος εργασιών και τα οφέλη για την τοπική οικονομία από την επιτυχή έκβαση ενός τέτοιου εγχειρήματος και η βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των συναδέλφων μας που θα μας προσφέρει περισσότερα όπλα στη φαρέτρα για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της παρανομίας και της εγκληματικότητας, μας επιτρέπουν να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς η θετική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε από την πλευρά του κ. Τέλιου, εξασφαλίζει όλα τα εχέγγυα για μια παραγωγική συνεργασία στο μέλλον, με πολλαπλά οφέλη για τους συνάδελφους μας, την τοπική οικονομία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας. 

Ως  εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Αστυνομικού προσωπικού του Νομού μας, προωθώντας ενίοτε τον παραγωγικό διάλογο και την ειλικρινή συνεργασία ως αποδεκτές επιλογές επίλυσης προβλημάτων και βελτίωσης συνθηκών, συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά την ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων, προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν γενικότερα τους συναδέλφους μας και την τοπική μας κοινωνία, αναμένοντας την πολιτεία να πράξει το χρέος της για την οριστική διευθέτησή τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: