Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ 12-05-2023.

Καρδίτσα 15/ 05/ 2023. 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τους νέους στόχους που τίθενται για τη χρονιά που έρχεται, ανέλυσε διεξοδικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας την Παρασκευή 12/05/2023 στη κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας. 

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με τις προσταγές που ο νέος συνδικαλιστικός νόμος επιτάσσει και η παρακολούθησή της καθώς και οι ψηφοφορίες της διεξήχθησαν δια ζώσης ή με ηλεκτρονικά μέσα που το Σωματείο μας παρείχε στα μέλη του γι’ αυτό το σκοπό.   

Τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μας χαιρέτησαν τιμώντας με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μιλτιάδης, ο κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας  και Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος, Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής  και Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο κ.  ΡΗΓΑΣ Νικόλαος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, αρμόδιος Οικονομικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο κ.  ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων  και αντιπρόσωπος της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. ΠΟΥΛΙΟΣ Στέφανος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας, ενώ παραβρέθηκαν τιμώντας τις εργασίες μας οι κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων,  ΘΕΛΟΥΡΑΣ Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας,  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, ΚΩΣΤΑΜΗΣ Κωνσταντίνος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, ΣΚΡΕΤΑΣ Γεώργιος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας που παρακολούθησαν τις εργασίες και συμμετείχαν είτε από μακριά είτε δια ζώσης στη Γενική μας Συνέλευση, καθώς ο αριθμός συμμετοχής τους αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης και μας δίνει τη  δύναμη να συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε και να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για εκείνους και τις οικογένειές τους.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια: