Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Καρδίτσα  02/ 11/ 2022.


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Ως προεδρείο της 'Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο συμπολίτες μας οι οποίοι μέσα από το επάγγελμά τους πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στο σύνολο των συναδέλφων μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους:

α) κ. ΤΑΣΙΑΚΟ Ιωάννη ιδιώτη επιχειρηματία (698 237 5092), ο οποίος πρόσφατα  προσέφερε ειδικές τιμές στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας για βιολογικό καθαρισμό των ιδιωτικών τους οχημάτων και μετά από επικοινωνία του με το προεδρείο μας εξασφαλίστηκε δωρεά δυο (2)  βιολογικών καθαρισμών για τα υπηρεσιακά οχήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας όπου και αποφασίστηκε να διατεθεί η  πρώτη για τον  καθαρισμό οχήματος που ανήκει στο Τ. Α. Καρδίτσας και σταθμεύει μόνιμα έξωθεν πολιτικού στόχου, με συχνές εναλλαγές συναδέλφων από διαφορετικές υπηρεσίες και η δεύτερη να διατεθεί στο Α. Τ. Καρδίτσας για όχημα που «λερώθηκε» από πολίτη που μεταφέρθηκε μέσα σε αυτό.

β) κ. ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνο ιδιώτη ελαιοχρωματιστή, ο οποίος όχι μόνο αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του στη διαμόρφωση χώρου που διατέθηκε στο Τ.Δ.Α.  Καρδίτσας, για στέγαση της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας, αλλά «ανανέωσε» με τα χρώματα που περίσσεψαν και το γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας του Τ.Δ.Α. στο οποίο εκτελεί υπηρεσία η μόνιμη δύναμη φρούρησης της σχολής. 

Ευχαριστούμε επίσης για τη συμβολή τους στις παραπάνω δράσεις τους: 

α) Τους Διοικητές του Τ.Α. και Α.Τ. Καρδίτσας για τη συνεργασία τους στο καθαρισμό των υπηρεσιακών οχημάτων.

β) Το Διοικητή του Τ.Δ.Α. Καρδίτσας για τη θετική εισήγησή του στη διάθεση χώρου στη Δ.Υ. Καρδίτσας και την αγαστή συνεργασία του για το γραφείο Αξ.Υπ. του Τ.Δ.Α. 

Τέλος ευχαριστούμε τον Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, της Δ. Α. Καρδίτσας για το προσωπικό του ενδιαφέρον και μέριμνα στην παραχώρηση του χώρου από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ προς τη Δ.Υ. Καρδίτσας και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια για θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό που ηγείται!


  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: