Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

 

Καρδίτσα  03/ 07/ 2022.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

       Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. ΝΑΝΟ Παναγιώτη, μεταφέροντας τότε τα όποια προβλήματα λειτουργικότητας αντιμετωπίζει η τοπική αστυνομική υπηρεσία και τέθηκε αίτημα αύξησης των παιδιών του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που θα φιλοξενηθούν τη φετινή χρονιά στις κατασκηνώσεις του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στη Νεράιδα Πεζούλας.

Ένα μήνα σχεδόν μετά και μετά από συντονισμένες ενέργειες του προεδρείου της Ένωσης τόσο με το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα όσο και με το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας ο αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν τη φετινή χρονιά στις κατασκηνώσεις της στη Νεράιδα Πεζούλας ανέβηκαν από τα 30 στα 50 και θα μοιραστούν όπως και πέρυσι σε τρία διαφορετικά γκρουπ. 

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις γραμματείες τους, με την ελπίδα και τη φετινή χρονιά τα παιδιά των συναδέλφων μας που θα φιλοξενηθούν να γνωρίσουν, να απολαύσουν και να αγαπήσουν έναν μαγευτικό τόπο.

Από πλευράς μας ευχαριστούμε το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. ΝΑΝΟ Παναγιώτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αποδοχή του αιτήματός μας για αύξηση των φιλοξενούμενων παιδιών και την υποδειγματική συνεργασία που φέρνει ως αποτέλεσμα παιδικά χαμόγελα και ξένοιαστες στιγμές στα παιδιά των συναδέλφων μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια: