Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Καρδίτσα  30/04/2022.

  

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

     Η 1η Μαΐου είναι η ημέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου απεργούν απέχοντας από τις δουλειές τους για να τιμήσουν τους νεκρούς στις τάξης τους, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην αέναη διαμάχη με το κεφάλαιο.

Από το 1886 έως και σήμερα, η 1η Μαΐου παραμένει σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. 

Η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη διατρανώνει και διατυμπανίζει σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου την απόφασή της και τη θέλησή της να συνεχίσει την πορεία της πάλης και των αγώνων ως το τέλος........ ως τη νίκη........ ως την ημέρα που θα εκλείψουν οι αδικίες να υφίστανται σε βάρος των εργαζομένων αυτής της Γης! 

Έως τότε και μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι  να συνεχίσουμε να δίνουμε από κοινού τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο και για ένα καλύτερο μέλλον! 

Δεν ξεχνάμε πως το χρωστάμε σε εκείνους που χάθηκαν για να ζήσουν οι μελλοντικές γενιές καλύτερα, το χρωστάμε εξίσου  στα παιδιά μας, που δεν πρέπει να στερηθούν το μέλλον που οραματίζονται! 

«Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.»

George Santayana, 1863-1952, Ισπανοαμερικανός φιλόσοφος.

 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: