Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.


 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Συνεχίζοντας μιας δράση που ξεκίνησε για πρώτη φορά από το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο και πλέον αποτελεί θεσμό για το σωματείο μας, με  σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που τα τέκνα τους ξεκινούν τη σχολική τους διαδρομή, ενημερώνουμε ότι και τη φετινή χρονιά, θα χορηγηθούν  δωροεπιταγές ύψους 30 Ευρώ, σε όλα τα παιδιά των μελών μας που ξεκινούν στην Α΄ Δημοτικού, προσδοκώντας  να αποτελέσει για αυτά ένα επιπλέον εφόδιο και μια ευχή για καλή αρχή! 

Τη φετινή χρονιά, δωροεπιταγές ισόποσης αξίας θα χορηγηθούν και στους συναδέλφους μέλη του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών  Ν. Καρδίτσας, οι οποίοι θα είναι δικαιούχοι της χορηγίας αυτής, έχοντας τέκνα που ξεκινούν στην Α’ Δημοτικού, καθώς το διοικητικό τους συμβούλιο θα στηρίξει τη δράση αυτή.   

Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής θα γίνεται:

(α) στο βιβλιοχαρτοπωλείο του κυρίου Ζάχου Θωμά, που βρίσκεται στη οδό Ν. Πλαστήρα 8 στο κέντρο της Καρδίτσας. (έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε αγορά).

(β)  στο βιβλιοχαρτοπωλείο «ΠΑΙΔΕΙΑ», που βρίσκεται Ηρώων Πολυτεχνείου 4, στο κέντρο της πόλης. (έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε αγορά).

(γ) στο βιβλιοχαρτοπωλείο του κυρίου Βασιλάκου Ηλία, που βρίσκεται  στην οδό Μπλατσούκα 12 Καρδίτσα. (έκπτωση 10% σε βιβλία και 15% στα χαρτικά).

(δ) στο βιβλιοχαρτοπωλείο του κυρίου Στάθη Θεοφάνη, που βρίσκεται στην οδό Ταλιαδούρου Σπύρου 2, Καρδίτσα, κάτω από το εμπορικό κέντρο. (έκπτωση 15% σε οποιαδήποτε αγορά).

Ανεξάρτητα εάν οι συνάδελφοι είναι δικαιούχοι της επιταγής στα ανωτέρω βιβλιοπωλεία, το σωματείο μας εξασφάλισε τις παραπάνω έκπτωσης για όλους τους υπηρετούντες της Διεύθυνσης  Αστυνομίας  Καρδίτσας, με την επίδειξη της Αστυνομικής τους ταυτότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες για την παραλαβή της επιταγής και τις εκπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: