Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.


 

Καρδίτσα  03 / 05 / 2021.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Στις δύσκολες καθημερινές συνθήκες που καλούμαστε ως Έλληνες αστυνομικοί να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τα μόνα σταθερά εφόδια που παραμένουν διαχρονικά και μας βοηθούν να προσπερνάμε εμπόδια, είναι η εμπειρία, το φιλότιμο  και ο επαγγελματισμός.

 Όταν η καθημερινότητα δυσκολεύει, η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη, είναι τα «όπλα» που βοηθούν να ξεπερνιούνται, υπηρεσιακές δυσκολίες και προβλήματα που απροσδόκητα κάνουν την εμφάνισή τους.

 Φυσικοί συμπαραστάτες στις υπηρεσιακές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, παραμένουν οι Αστυνομικές Ενώσεις, οι οποίες στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους προσπαθούν και δίνουν λύσεις.

 Συνεχίζοντας το δρόμο της συνεργασίας όπου και όταν χρειάζεται, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κοινό αίτημα των συναδέλφων μας, για την τοποθέτηση ενός πρόχειρου σκίαστρου στο χώρο φύλαξης των εμβολίων.

 Ο χρονικός ορίζοντας απεμπλοκής της συγκεκριμένης φύλαξης που έχει επιβαρύνει όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, δεν είναι προς το παρόν ορατός και με τη σύμφωνη  γνώμη του προέδρου της ΣΥ.ΦΑΚ. κ. ΜΟΪΑΝΟΥ Σωτήριου, πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκε  σκίαστρο που θα βοηθήσει να ανταποκριθούν υπηρεσιακά οι συνάδελφοί μας σε τυχόν  δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα έρθουν στους εναπομείναντες ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες που ακολουθούν.

Πιστοί στη ρήση του Ιπποκράτη, «Το προλαμβάνειν καλύτερο του Θεραπεύειν» και με γνώμονα το κοινό συμφέρον των συναδέλφων μας, επιδιώκουμε να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που δυσκολεύουν τον υπηρεσιακό μας βίο.






ΓΙΑ ΤΑ Δ. Σ.


                           -Ο-                                                                                    -Ο-

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩ.ΣΥΝ.ΑΣ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

        ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.                                           ΣΒΕΡΩΝΗΣ Παναγιώτης.

                 693 241 4194.                                                                   697 374 6572.

Δεν υπάρχουν σχόλια: