Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.


 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, δε θα μπορούσαμε να μένουμε απαθείς σε κάθε σκέψη ή πρόταση, που προάγει και εξυπηρετεί το γενικό συμφέρον όλων των υπηρετούντων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας. Για τον λόγο αυτό, τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώσαμε μια νέα δράση, που θα εξυπηρετήσει δύο σκοπούς:

(α) Παραδίδεται στους συναδέλφους μας ένας επιπλέον χώρος γρήγορης καθαριότητας των υπηρεσιακών οχημάτων.

(β) Καλύπτουμε τις στεγαστικές ανάγκες του γερανοφόρου οχήματος και του υπηρεσιακού λεωφορείου της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας. 

Αφορμή για τη διαμόρφωση και ολοκλήρωση του έργου αυτού, στο πίσω στέγαστρο του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων, αποτέλεσε η παράκληση πολλών συναδέλφων για τη διαμόρφωση ενός χώρου, στον οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να καθαρίζουν εύκολα, αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο, τα υπηρεσιακά τους οχήματα, όταν δεν καθίσταται εφικτός, ο καθαρισμός των οχημάτων από το συμβεβλημένο με την Ένωση, πλυντήριο αυτοκινήτων.

Παράλληλα, το αίτημα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, του γερανοφόρου οχήματος που διαθέτει η Δ. Α. Καρδίτσας και του υπηρεσιακού λεωφορείου της Διμοιρίας Υποστήριξης, που σταθμεύουν στον υπαίθριο χώρο της Σχολής Αστυφυλάκων ικανοποιείται, καθώς ο νέος χώρος που θα λειτουργήσει από τη Δευτερά, 05/ 04/ 2021, για καθαριότητα και πλύσιμο των οχημάτων, θα καλύψει ταυτόχρονα και τις στεγαστικές ανάγκες των δυο προαναφερθέντων υπηρεσιακών οχημάτων.

Στο σημείο αυτό ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι η σύμβαση με το πλυντήριο αυτοκινήτων ΕΚΟ ΚΟΥΤΣΩΝΑ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και τα ραντεβού για καθαρισμό θα γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον γνωστό τηλεφωνικό αριθμό: 2441 0 62263, όπως άλλωστε ίσχυε έως σήμερα. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, καλύπτοντας πλέον εξ ολοκλήρου το κομμάτι της καθαριότητας όλων των υπηρεσιακών οχημάτων του Νομού μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσους αγκάλιασαν και εργάστηκαν για την αποπεράτωση του  έργου αυτού, ξεκινώντας πρωτίστως, από τον Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για τη γρήγορη ολοκλήρωση της εν λόγω δράσης.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους της Διαχείρισης/Δ.Α. Καρδίτσας, για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικαστικών, τον Δ/τή της Σχολής Ασ/κων Καρδίτσας, Υ/Β΄ κ. ΡΙΖΟ Θεόδωρο, για τη συγκατάθεσή του και τη μεσολάβησή του, ώστε να μας παραχωρηθεί ο απαιτούμενος χώρος και τέλος, όλους τους συναδέλφους μας που με προσωπική και εθελοντική εργασία βοήθησαν στην αποπεράτωση της δράσης αυτής.

Στην προσπάθειά μας για βελτίωση με κάθε δυνατό τρόπο, της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων μας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε δράσεις που εξυπηρετούν το σύνολο των κοινών μας αναγκών!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

                           -Ο-                                                                                        -Ο-

                ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.                                                        ΜΑΚΡΗΣ  Ιωάννης.

                 693 241 4194.                                                                          697 286 9062.

Δεν υπάρχουν σχόλια: