Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ.

 


ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΝΩΣΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Καρδίτσα 09 Μαρτίου 2021.


ΠΡΟΣ:

  • ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

  • ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – Τ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  • ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Λίγες μέρες μετά το ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου, που ταρακούνησε κατά κύριο λόγο την περιφερειακή ενότητα Λάρισας, η μετασεισμική δραστηριότητα τόσο σε ένταση, όσο και σε διάρκεια παραμένει αμείωτη, ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες των πληγέντων για γρήγορη ανάκαμψη και απολογισμό των καταστροφών που έχουν υποστεί. 

Η περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, λίγους μόλις μήνες πριν, χτυπημένη πρωτόγνωρα από την θεομηνία «ΙΑΝΟΣ» και τα κατακλυσμιαία πλημμυρικά φαινόμενα που έσβησαν από το χάρτη χιλιάδες στρέμματα γης και περιουσίες, παθούσα και η ίδια, συμπάσχει στην αγωνία των συμπατριωτών μας. 

Τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και της τοπικής διοίκησης I.P.A. Καρδίτσας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών, θέτουν εαυτόν και δηλώνουν παρών σε κάθε ενέργεια ή βοήθεια ζητηθεί από τους τοπικούς φορείς, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας και την τοπική διοίκηση Ι.Ρ.Α. Λάρισας, που σκοπό έχουν να ελαφρύνουν το σταυρό του μαρτυρίου δεκάδων συνανθρώπων μας.

Τα δικά μας πιστεύω και βιώματα, η αγάπη που εισπράξαμε, το τεράστιο κύμα συμπαράστασης, η άμεση ανταπόκριση του κόσμου και των τοπικών Αστυνομικών Ενώσεων στις δικές μας δύσκολες στιγμές, δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε αδιάφοροι σε κανένα δράμα και σε καμία βοήθεια που θα μας ζητηθεί, γι’ αυτό αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να αποσταλεί σημαντική ποσότητα εμφιαλωμένων νερών, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη επειγουσών αναγκών σε τοπικές κοινότητες της Λάρισας, δηλώνοντας έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε ανάλογες δράσεις στο άμεσο μέλλον. 



ΓΙΑ ΤΑ Δ. Σ.


Για την Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.                                    Για την Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας.

                    Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.



              ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.                                       ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: