Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.


 

Καρδίτσα  12/11/2020.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Στις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε και να δράσουμε, ως εργαζόμενοι ενός σώματος που αποστολή του έχει τη διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που αποδέχονται το έργο μας και μας ενθαρρύνουν με τις πράξεις τους. 

Η έμπρακτη αγάπη και ο σεβασμός των συμπολιτών μας, μας δίνουν κυρίως τη δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη θέρμη και  με περισσότερο κουράγιο την απρόσκοπτη εκπλήρωση των καθηκόντων μας. 

Μια τέτοια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, αποτελεί και η χορηγία προστατευτικών μασκών στο προσωπικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της πόλης μας, από τον ιδιοκτήτη ραφείου κύριο ΤΡΟΥΚΗ Σωτήριο.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, εκ μέρους όλων των υπηρετούντων συναδέλφων μας στη Δίκυκλη Αστυνόμευση, ευχαριστεί τον κύριο ΤΡΟΥΚΗ Σωτήριο για την ευγενική του χορηγία και τη στήριξή του στο έργο τους!

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: