Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


 Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, που τίμησαν με την παρουσία τους, στα πλαίσια των φετινών εορταστικών μας εκδηλώσεων, την προβολή παιδικής ταινίας, το απόγευμα της 04ης  Δεκεμβρίου 2019.

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε πέρυσι για πρώτη φορά και αγκαλιάστηκε απ όλες της οικογένειες των συναδέλφων μας, μας δίνει το κουράγιο, την δύναμη και την ευθύνη, να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε διαρκώς, πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα.  

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τόσο ως αστυνομική οικογένεια, όσο και ως κοινωνία, είναι καλό να ζούμε όμορφες οικογενειακές στιγμές, να  γινόμαστε και εμείς παιδιά, ξεφεύγοντας έτσι -έστω για λίγο- από την πραγματικότητα και με πολύ γέλιο, θετική στάση απέναντι στη ζωή, αλλά και μεγάλες δόσεις ανεμελιάς, να γεμίζουμε με όμορφες εικόνες και συναισθήματα τις ζωές μας.










ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



                           -Ο-                                                                                        -Ο-
                ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            ΓΕΝΙΚΟΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




        ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων                                                        ΜΑΚΡΗΣ  Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια: