Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αδιαμφισβήτητα η επόμενη μέρα των εκλογών, αποτελεί μια συνεχόμενη διαδικασία συνεργασιών, οραμάτων και ιδεών, που οφείλουν και πρέπει να υλοποιηθούν, μέσα από λήψη συλλογικών αποφάσεων.
Πεποίθησή μας, ως αιρετοί εκπρόσωποι Αστυνομικών ήταν και παραμένει να είναι πως, επιδίωξη όλων των συναδέλφων μας, που εκθέσαν εαυτούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι η καλοπροαίρετη προσέγγιση της κοινωνίας και του συνόλου γενικότερα μέσα από ανιδιοτελή προσφορά.
Η  προσπάθειά τους μέσα από την συμμετοχή, να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα και άμεσες απαντήσεις στα υπαρκτά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών όπου ζουν και εργάζονται, αντανακλά πρωτίστως την αγωνία και την αγάπη τους για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τον τόπο που μεγάλωσαν εκείνοι και σήμερα μεγαλώνουν τα παιδιά τους.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, συγχαίρουμε και καλωσορίζουμε, όλους τους συναδέλφους μας που έλαβαν μέρος σε αυτή. Τους ευχόμαστε από καρδίας, υγεία και δύναμη, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία και δημιουργικότητα σ ένα δύσκολο έργο, μέσα από την θέση που οι συμπολίτες μας τους κατέταξαν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: