Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-05-2019.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  -  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Η Γενική Συνέλευση κάθε σωματείου ανέκαθεν θεωρείται η κορύφωση της Δημοκρατίας στις συνδικαλιστικές διαδικασίες. Δεν είναι αλώστε τυχαίο το γεγονός, ότι στο καταστατικό κάθε συνδικαλιστικού φορέα, το ανώτερο ιεραρχικά όργανό του, θεωρείται η Γενική συνέλευση και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτή ακολουθούνται ως ευαγγέλιο, καθώς καθορίζουν την μετέπειτα πορεία και στάση του.
 
Μπορεί στις εκλογές, να αποφασίζουμε και να επιλέγουμε, ποιους θεωρούμε ικανούς για την διεκδίκηση και την προώθηση των αιτημάτων που έχουμε ως εργαζόμενοι, στην ετήσια τακτική  συνάντηση όμως του Διοικητικού Συμβουλίου με τους συνάδελφους που εκπροσωπούν, οι πολλοί αποφασίζουν και καθορίζουν την πορεία, εξουσιοδοτώντας τους εκπροσώπους τους να κάνουν πράξη, κάθε απόφαση που η πλειοψηφία θα αποφασίσει.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι των συνάδελφων που εκπροσωπούμε και ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, καλούμε τα μέλη μας όπως παραβρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019  και  ώρα 13.00 μ.μ.  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, για να συζητηθούν και να εγκριθούν τα παρακάτω:

α) Έκθεση πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε.

β) Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός περασμένου έτους.

γ) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στην γενική συνέλευση του σωματείου μας, έχουν κληθεί να παραβρεθούν, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες στην Δ. Α. Καρδίτσας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: