Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς την αντισυνταγματικότητα ή μη της ολοσχερούς κατάργησης των δώρων και των επιδομάτων αδείας. Ένα ερώτημα που συζητήθηκε στη δικάσιμο της 04-06-2018, μετά από παρέμβαση του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας μας.

 Η Ένωση Καρδίτσας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου  την 31/10/2018 αποφάσισε την συμμετοχή των μελών της στις διεκδικήσεις των επιδομάτων αυτών, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα επιλογής του δικηγορικού γραφείου που θα τους εκπροσωπήσει καλύτερα σε περίπτωση που το ΣτΕ αποφανθεί θετικά.

 Στα γραφεία μας έχουν κατατεθεί τρεις προσφορές από γνωστά δικηγορικά γραφεία τις οποίες και σας παραθέτουμε:

 α) Από το δικηγορικό γραφείο του Κυρίου Χαράλαμπου Μπουκουβάλα, δικηγόρου Αθηνών και νομικού συμβούλου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ο οποίος ζητά 20 ευρώ για τα δικηγορικά έξοδα και ως αμοιβή ποσοστό 3%  πλέον ΦΠΑ, επί του επιδικασθέντος ή με οποιοδήποτε τρόπο καταβληθέντος ποσού για την παρούσα αιτία, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τόκων μετά την αφαίρεση των κρατήσεων. Από το ποσό αυτό θα αφαιρεθούν τα δικαστικά έξοδα που έχουν ήδη προκαταβληθεί. 

 β) Από το δικηγορικό γραφείο του Κυρίου ΒΑΙΟΥ Π. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ, με έδρα της Αθήνα, ο οποίος ζητά  το ποσό των 18 ευρώ για τα δικηγορικά έξοδα  συν ως αμοιβή ποσοστό 3% πλέον Φ.Π.Α., επί του καθαρού επιδικασθέντος ή καταβληθέντος ποσού.

 γ) Από το δικηγορικό γραφείο του Κυρίου ΛΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ με έδρα την Μυτιλήνη, ο οποίος ζητά το ποσό των 20 ευρώ για τα δικηγορικά έξοδα δίχως κάποια άλλη εργολαβική αμοιβή.

Η συγκομιδή των αιτήσεων ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 06/11/2018 από 09:30 έως και 13:00 καθημερινά και για το επόμενο διάστημα των δέκα (10) ημερών λόγω πίεσης χρόνου στα γραφεία της Ένωσης, όπου μαζί με την αίτησή του ο κάθε συνάδελφος πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο ποσό του δικηγορικού γραφείου που έχει επιλέξει, πλην της επιλογής του Κυρίου ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χ. όπου η κράτηση θα γίνει μέσω μισθοδοσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο τηλ: 2441 0 42444 (Ε.ΑΣ.Υ.) τις προαναφερόμενες ώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: